Werkwijze en tarieven

In een kennismakingsgesprek – eventueel via Skype – bespreek ik graag jullie wensen rondom de bruidsreportage, om na te gaan of ik hierop in kan spelen. Ik geef direct een goede, persoonlijke uitleg over mijn werkwijze. Het is belangrijk dat jullie de perfecte fotograaf voor jullie dag vinden. Wanneer de keuze niet op mij valt, help ik met veel plezier met de selectie van een passende fotograaf. Dit is belangrijk, zodat jullie zeker weten dat jullie achteraf niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Ruim voor de bruiloft – het liefst een half jaar – heb ik contact met het bruidspaar. Ik werk een planning uit, waarin rekening wordt gehouden met vele factoren. Zo wil ik jullie graag even in de lege ceremoniezaal op de foto zetten, voordat de gasten arriveren. Alleen arriveren de gasten doorgaans een kwartier te vroeg. Hebben jullie daarnaast rekening gehouden met eventuele uitloop? Geen zorgen! Ik neem graag al het werk uit handen, zodat jullie je kunnen focussen op de trouwdag. Ik breng samen met een andere bruidsfotograaf de dag in chronologische volgorde in beeld. Uiteraard kiezen we het beste moment van de dag – met het zachte, natuurlijke licht – voor de foto’s van jullie samen!

Inhoud van de bruidsreportage
Elke bruidsreportage van Chantal Tak Fotografie bestaat uit:

  • Een kennismakingsgesprek
  • Loveshoot
  • Tweede gesprek om de planning van de dag door te spreken en het contract te ondertekenen
  • Fotografie door Chantal Tak Fotografie (vanaf 4 uur)
  • Reiskosten en reistijd binnen Nederland
  • Minimaal 180 bewerkte foto’s vrij om zelf af te laten drukken
  • Persoonlijke bestelpagina met wachtwoord om prints te kunnen bestellen

 

Tarieven bruidsreportage
Het starttarief voor een bruidsreportage bedraagt € 1149,- Optioneel zijn het trouwalbum, trouwkaarten en/ of bedankkaarten en gastenboek met foto’s van de loveshoot. Bekijk voor meer informatie en een uitgebreid overzicht deze volledige brochure met alle tarieven.

Loveshoot
Tijdens de loveshoot ligt de focus op jullie persoonlijke trekjes en relatie. Natuurlijk leg ik jullie het liefst vast op de perfecte, romantische manier. De loveshoot is de ultieme manier om kennis te maken met mijn fotografie. Wanneer jullie besluiten mij in te schakelen voor de bruidsreportage, dan wordt de loveshoot niet in rekening gebracht. Met deze shoot kunnen we het ijs alvast breken voor jullie huwelijk. Na de shoot weten jullie precies wat ik op de huwelijksdag van jullie vraag om mooie foto’s te maken. De foto’s kunnen trouwens gebruikt worden voor de trouwkaarten, het gastenboek, bedankkaartje of voor jullie eigen trouwwebsite.

Fine Art Trouwalbums
Om de foto’s van jullie huwelijksdag te bundelen, maak ik op verzoek een Fine Art trouwalbum. Dit album is gemaakt van iris weefsel; het is daarom mogelijk om de namen in de kaft te drukken. Dankzij het ‘flat lay’ karakter van het album, kan één foto’s over twee pagina’s worden afgedrukt. Er zijn vijf keuzemogelijkheden voor fotografisch papier en verschillende kaftkleuren om uit te kiezen. Als extra optie kan het boek in een speciale box worden geleverd. Zo kun je het album netjes opbergen.

Trouw en/ of bedankkaarten
In aanvulling op de loveshoot kan ik een trouw- en/ of bedankkaart ontwerpen van de gemaakte foto’s. De kosten zijn opgebouwd uit het type materiaal, aantal bedrukte kanten, kaartformaat en kaartmodel. Ik vertel jullie er graag meer over!

De prijzen op deze website zijn geldig vanaf 1 januari 2015. De prijzen kunnen zonder opgaaf van reden worden gewijzigd. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Leave a Reply