Vandaag getrouwd!

Gefeliciteerd Bruidspaar! Ralph en Annemiek, ik wens jullie nog een hele mooie avond maar dat komt zeker goed na zo een bijzondere dag. Bedankt dat ik jullie dag heb mogen vastleggen in een mooie reportage en bedankt voor de leuke pinguin.

bruid, bruidegom, bruidspaar, bruiloft, bruidsfotograaf-pro, Chantal Tak Fotografie, bruidsreportage, bruiloft, trouwerij, trouwfotograaf, beste bruidsfotograaf, Noord-Holland, bruidsfotografie, omgeving, Alkmaar, Amsterdam, Arena, ajax, ajax bruiloft, December, 2014, winter, winter bruiloft,

Vandaag getrouwd zijn Ralph en Annemiek in Amsterdam Arena. Ze zijn beide onwijze Ajax fan en vandaag was hun bijzondere trouwdag. Ralph en Annemiek zijn al 10 jaar samen en zijn nu een echtpaar.

De ceremonie vond plaats in de koninklijke skybox van de Arena. Tijdens de fotoshoot werden we begeleid door een hele aardige jongen die werkt bij Amsterdam Arena. We mochten bijna overal komen, zoals op de foto te zien, wel op het kunstgras maar alleen niet op het veld en niet in de kleedkamers. Door deze vrijheid heb ik een hele originele en gevarieerde fotoreportage kunnen maken.

Geef een reactie

geef een reactie

Comments are closed.