Loveshoot | Schoorlse Duinen | Lennart & Dominique

Een warme lente dag, zachte wind en een lange wandeling door een sprookjesachtig gebied in de Schoorlse duinen maakte de Loveshoot van Lennart en Dominique tot een prachtige fotoserie. Hun liefde voor elkaar is uniek en ik heb dit op mijn manier proberen vast te leggen. Ook daarom heb ik ze gevraagd om een stukje te schrijven over hun ontmoeting en het moment dat zij dachten, wij horen bij elkaar!

Schoorlse duinen, schoorl, noord holland, duinen, routroute, loveshoot, verloving fotoshoot, loveshoot in de duinen, koppel, liefde, dominique en lennart, bruidsfotograaf, Chantal Tak Fotografie, omgeving, alkmaar,
Lennart: Ik en Dominique kennen elkaar van de meiden band waarin ze samen met Marloes en Frances (tevens ook de ceremoniemeester) in zat. We hadden allebei een relatie en ik kwam gewoon voor de gezelligheid naar haar bandje kijken. Op 5 september 2011 kreeg ik de sleutels van mijn eerste eigen woning. Ergens in november gaf ik een housewarming en had daar Do ook voor uitgenodigd. Do kon toen niet komen, dus had ik haar later uitgenodigd voor een bakkie en om het huis te komen bekijken inmiddels was het Januari 2012. Deze eerste keer dat ze langs kwam was erg gezellig en er volgde al snel een 2de afspraak. Ik ging wraps voor haar maken en van het een kwam het ander. Tijdens haar zomer vakantie was ze meer bij mij dan dat zij thuis was. Tijdens mixtream (een festival in Heerhugowaard) vroeg ik of ze bij mij wilde komen wonen. Sindsdien zijn wij nog steeds heel gelukkig en blij met elkaar en 1 juni 2016 gaan wij trouwen.

Schoorlse duinen, schoorl, noord holland, duinen, routroute, loveshoot, verloving fotoshoot, loveshoot in de duinen, koppel, liefde, dominique en lennart, bruidsfotograaf, Chantal Tak Fotografie, omgeving, alkmaar,
Dominique: Lennart heeft al geschreven hoe we elkaar hebben ontmoet. Lennart bracht Marloes vaak naar de band en zo hebben wij elkaar leren kennen. We zijn in 2007 ook samen met een groep naar Lowlands geweest waar wij elkaar iets beter hebben leren kennen. In 2012 kwam ik dus “bakkie” doen bij Lennart thuis en het was zo gezellig, dat ik eigenlijk ben blijven plakken. Wanneer de vonk precies is overgeslagen weet ik niet. Ik weet alleen wel dat toen Lennart in mei een paar dagen op de motor ging met z’n vader en een vriend, ik hem wel miste en niet kon wachten totdat hij weer thuis was. Dat was sinds januari het eerste moment dat we elkaar een paar dagen niet hadden gesproken en toen hij van de vakantie thuis kwam en gelijk ’s avonds naar mij toe kwam dacht ik: DIT IS HEM! Wij hebben daarom ook op 1 juni 2012 verkering met elkaar gekregen en vanaf dat moment was het wel echt meant to be. In de zomervakantie van 2012 zijn we ook veel bij elkaar geweest en bleef ik ook vaker bij hem slapen (gaat toch makkelijker als hij zijn eigen huis heeft en ik nog bij mijn ouders thuis woonde). In 2012 ging ik naar Lowlands zonder Lennart en dat vond ik zo ongezellig, dat ik steeds meer het gevoel kreeg dat wij echt voor elkaar bestemd zijn en dat ik eigenlijk niet meer zonder hem kon (en kan). Dat hij daarom aan mij vroeg in augustus om samen te wonen, was dat eigenlijk een heel natuurlijk iets voor mij. Nu, 4 jaar later, zijn we nog steeds heel erg gelukkig samen. Lennart is er voor mij in goede maar ook in moeilijke tijden, en dat is toch wel iets wat ik heel bijzonder vind aan Lennart.

Schoorlse duinen, schoorl, noord holland, duinen, routroute, loveshoot, verloving fotoshoot, loveshoot in de duinen, koppel, liefde, dominique en lennart, bruidsfotograaf, Chantal Tak Fotografie, omgeving, alkmaar,
Schoorlse duinen, schoorl, noord holland, duinen, routroute, loveshoot, verloving fotoshoot, loveshoot in de duinen, koppel, liefde, dominique en lennart, bruidsfotograaf, Chantal Tak Fotografie, omgeving, alkmaar,
Schoorlse duinen, schoorl, noord holland, duinen, routroute, loveshoot, verloving fotoshoot, loveshoot in de duinen, koppel, liefde, dominique en lennart, bruidsfotograaf, Chantal Tak Fotografie, omgeving, alkmaar,
Schoorlse duinen, schoorl, noord holland, duinen, routroute, loveshoot, verloving fotoshoot, loveshoot in de duinen, koppel, liefde, dominique en lennart, bruidsfotograaf, Chantal Tak Fotografie, omgeving, alkmaar,
Schoorlse duinen, schoorl, noord holland, duinen, routroute, loveshoot, verloving fotoshoot, loveshoot in de duinen, koppel, liefde, dominique en lennart, bruidsfotograaf, Chantal Tak Fotografie, omgeving, alkmaar,
Schoorlse duinen, schoorl, noord holland, duinen, routroute, loveshoot, verloving fotoshoot, loveshoot in de duinen, koppel, liefde, dominique en lennart, bruidsfotograaf, Chantal Tak Fotografie, omgeving, alkmaar,
Schoorlse duinen, schoorl, noord holland, duinen, routroute, loveshoot, verloving fotoshoot, loveshoot in de duinen, koppel, liefde, dominique en lennart, bruidsfotograaf, Chantal Tak Fotografie, omgeving, alkmaar,

Wat vonden wij van de Pre-wedding fotoshoot?

Len: Wij vonden het een leuke en gezellige ervaring, alleen jammer van al die beestjes :p. Het ging allemaal lekker spontaan en zonder verplichtingen, waardoor er ook geen spanningen waren.

Do: Wij vonden het echt een gezellige middag! Wij kennen Chantal al een tijdje, waardoor we geen spanningen hadden van het kennismaken ed. Chantal stelde ons wel echt op ons gemak en zag overal leuke foto’s in dat wij dachten: hoezo daar bij die boom? Maar het eindresultaat is echt geweldig! Ontzettend bedankt voor de leuke middag met de mooie foto’s.

Geef een reactie

geef een reactie

You might also like

Comments are closed.