Over de fotograaf

Hi, mijn naam is Chantal Tak! Na mijn diploma aan de Amsterdamse Fotovakschool te hebben behaald, ben ik gestart met Chantal Tak Fotografie. Dat is alweer drie jaar geleden. In die periode heb ik een kenmerkende eigen stijl ontwikkeld en is de passie voor fotografie alleen maar verder aangewakkerd. Waar ik ook ben; ik zie altijd een beeld voor me. Zeker wanneer ik samenwerk met mensen die elkaar liefhebben en dit graag willen uitdragen. Door het licht, de compositie en mijn creativiteit te combineren, probeer ik altijd de ideale foto te schieten. Verder richt ik mij met de bruidsreportages op:

  • –  Het perfecte plaatje op de spontane manier
  • –  Creatieve omgang met props in en om de locatie
  • –  Lifestyle look en feel van bruidsfoto’s
  • –  Focus op persoonlijke trekjes en attributen
  • –  Een romantische, plezierige en editorial vibe

De kracht van een gelukkig moment.

Ik ben gaan fotograferen, omdat ik mensen graag vastleg tijdens hun gelukkige moment. Fotografie gebruik ik als middel om mijn beeld van de wereld te delen. Het is een voorrecht om betrokken te worden door twee mensen, die met elkaar de liefde vieren. Het is aan mij de taak om die liefde in de puurste vorm te vangen. Hieruit haal ik een enorme passie, omdat ik weet dat de foto’s die ik nu maak een herinnering voor later zijn. Dit zorgt ervoor dat ik elke keer weer mijn best doe om de verwachtingen van bruidsparen te overtreffen.

Over mijn liefdes.

Fotografie is een grote liefde van mij; net als mijn vriend Max en onze katten Meneertje Toelietoes en Makina. Disney, lekkere koffie en ijs staan trouwens ook hoog op mijn lijstje met favorieten. Voor de grap noem ik mezelf de crazy cat lady, omdat elke kat van mij een aai over de bol krijgt. Toch houd ik stiekem meer van pinguïns!